Ribica - slatkovodne ribe Balkana

| Vrste | Tehnike | Recepti | Zabava | Utisci | Pčelica | Linkovi | Kontakt | Mapa | O nama | Novosti | Home page |

Sadržaj:

Vrste riba
Tehnike ribolova
Recepti
Vedre stranice
Knjiga utisaka
Kontakt
Mapa sajta
O nama

Nešto više o:

Basu
Intervju - Bas
Bolen
Jaz
Buljež

Srodni linkovi:

EX YU sajtovi
Svetski

Vi ste

posetilac
od 01.Feb.2006.

Zapečeni smuĐ

Potrebno je:

Priprema:

Krugove obarenog krompira poređati u nauljenu vatrostalnu posudu, posoliti,pobiberiti i posuti sa malo peršunovog lišća.Iseckati glavicu crnog luka i jednu crvenu papriku pa prosuti po krompiru.Filete smuđa poređati od gore i posoliti.Staviti da se peče.Pri kraju politi sa 1 jajetom,malo jogurta i sitno sečenom mirođijom uz malo soli.Dopeći u rerni.Prijatno

Preuzeto iz knjige "Veliki posni kuvar" , Šabac 2003.

Valid XHTML 1.0 Strict! | O nama | Mapa Sajta | Kontakt | © 2004 - 2006 prof. Duško Obradović sa učenicima gimnazije "Veljko Petrović" Sombor