"); } ?>

Ribica - slatkovodne ribe Balkana

| Vrste | Tehnike | Recepti | Zabava | Utisci | Pčelica | Linkovi | Kontakt | Mapa | O nama | Novosti | Home page |

Sadržaj:

Vrste riba
Tehnike ribolova
Recepti
Vedre stranice
Knjiga utisaka
Kontakt
Mapa sajta
O nama

Nešto više o:

Basu
Intervju - Bas
Bolen
Jaz
Buljež

Srodni linkovi:

EX YU sajtovi
Svetski

Vi ste

posetilac
od 01.Feb.2006.

Pečena pastrmka

Potrebno je:

Priprema:

Ribu očistiti od krljušti i peraja i staviti je da se peče sa utrobom. Dok je pečete, pazite da joj nožem ili viljuškom neprobodete utrobu. Dok se riba peče, isecite dosta luka, posolite ga i pobiberite, a zatim propržite na ulju. Pečenu ribu rastvorite, očistite joj utrobu, pa joj na to mesto stavite luk. Ovako punjenu ribu servirajte u zdelu za ribu, prelite sokom od limuna i služite sa raznim salatama.

Preuzeto iz novana "Porodični kuvar", 1987.god

Valid XHTML 1.0 Strict! | O nama | Mapa Sajta | Kontakt | © 2004 - 2006 prof. Duško Obradović sa učenicima gimnazije "Veljko Petrović" Sombor